De ce să cumperi o locuință direct de la dezvoltator? - Revolution Residence

Cere oferta

×

  Completați formularul de mai jos pentru a ne trimite cererea. Un consultant va raspunde in cel mai scurt timp.

  Termenii si Conditiile.

  Rezultatele căutării

  De ce să cumperi o locuință direct de la dezvoltator?

  Postat de Revolution Residence pe 4 august 2023
  0

  Mulți dintre cei care doresc să cumpere o locuință își pun această întrebare: ar fi mai bine un apartament sau o casă nouă, direct de la dezvoltator sau o locuință mai veche, cumpărată de la un alt proprietar? Dacă și tu te întrebi același lucru, ți-am pregătit un articol în care vei afla care sunt avantajele cumpărării unei locuințe direct de la dezvoltator, în comparație cu achiziționarea ei de la un proprietar anterior sau prin intermediul unui agent imobiliar.

  Iată cele mai importante motive pentru care achiziția locuinței direct de la dezvoltator este mai avantajoasă:

  Preț competitiv și lipsa comisioanelor

  Principalul avantaj al cumpărării unei locuințe direct de la dezvoltator este chiar prețul. Este exact ca atunci când compari prețul unui produs cumpărat din fabrică cu prețul unui produs achiziționat de pe raftul unui supermarket.

  La achiziționarea locuinței de la dezvoltator, există șanse mari să obții un preț mai bun sau să beneficiezi de oferte speciale, cum ar fi reduceri sau pachete promoționale.

  În situația în care alegi să achiziționezi o locuință printr-o agenție imobiliară, aceasta va percepe un comision. Agenția imobiliară va trebui să își acopere prin acest comision anumite costuri, precum: promovarea online, promovarea offline, plata angajaților care se ocupă de căutarea locuințelor pentru tine etc.

  Dacă achiziționezi direct de la dezvoltator, nu va exista acest comision de intermediere.

  Posibilități de personalizare

  În anumite cazuri, dezvoltatorii oferă opțiuni de personalizare pentru planul de casă, materialele utilizate sau finisajele interioare. Astfel, poți alege opțiunile care se potrivesc cel mai bine nevoilor și gusturilor tale, inclusiv servicii de design gratuit.

  Locuințe noi și moderne

  Fiind primul proprietar, nu este necesar să recurgi la reparații și modificări. Un apartament deja locuit îți poate oferi de multe ori surprize neplăcute, cum ar fi probleme la instalațiile de apă și gaze, pe care vei fi nevoit să le rezolvi pe cont propriu după achiziționare. În schimb, în locuința nouă, cumpărată de la dezvoltator te poți muta fără griji, știind că ești primul proprietar și ai totul nou nouț, fără probleme și semne de uzură. Cumpărarea de la un dezvoltator îți oferă oportunitatea de a achiziționa o locuință nouă și modernă, care să fie construită conform standardelor actuale, cu materiale de calitate și design modern.

  Garanții și servicii post-vânzare

  Majoritatea dezvoltatorilor oferă garanții pentru anumite aspecte ale locuinței, cum ar fi structura și instalațiile, pentru o perioadă de timp după finalizarea construcției. De asemenea, pot exista servicii post-vânzare pentru a rezolva eventuale probleme care apar după mutarea în noua casă.

  Facilități și infrastructură

  Multe proiecte imobiliare dezvoltate de companii includ facilități comunitare, cum ar fi parcuri, locuri de joacă, piscine, săli de fitness, supermarketuri sau chiar școli, ceea ce poate spori calitatea vieții în zonă.

  Mai puține riscuri și asistență în procesul de achiziție

  Achiziționarea unei locuințe de la dezvoltator poate implica mai puține riscuri legate de problemele de proprietate sau litigii, deoarece contractul și toate aspectele legale sunt gestionate de dezvoltator și notar.

  De asemenea, dezvoltatorii au echipe specializate care îți pot oferi asistență pe tot parcursul procesului de achiziție, de la vizionarea proprietății până la încheierea tranzacției și înregistrarea actelor.

  Dacă și tu ești în căutarea unei locuințe noi și te-ai decis să o achiziționezi direct de la dezvoltator, aruncă o privire peste ansamblurile rezidențiale de case și apartamente care sunt disponibile în Baia Mare(vezi proiectele disponibile).

  Lasa un comentariu

  E-mail-ul tau nu va fi publicat.

  Comparați ofertele