De ce să investești în imobiliare în această perioadă? - Revolution Residence

Cere oferta

×

  Completați formularul de mai jos pentru a ne trimite cererea. Un consultant va raspunde in cel mai scurt timp.

  Termenii si Conditiile.

  Rezultatele căutării

  De ce să investești în imobiliare în această perioadă?

  Postat de Revolution Residence pe 11 aprilie 2023
  0

  Investițiile imobiliare sunt cel mai vechi tip de investiție din lume. Asta deoarece imobilele de orice tip: apartamente, case, spații comerciale, hale industriale, sunt bunuri tangibile, adică le poți vedea și atinge.

  În cazul imobiliarelor, spre deosebire de investițiile la bursă, ești proprietar pe un bun real, fizic. Iar acest lucru este deosebit de important, mai ales în situații de instabilitate și incertitudine politică și financiară.

  Totuși apare întrebarea inevitabilă: De ce să investești în imobiliare într-un moment de instabilitate, în contextul unui război și a unei posibile crize economice?

  Este normal să existe îndoieli și temeri atunci când trecem printr-o perioadă de instabilitate economică, deoarece vrem ca banii noștri să fie întotdeauna în siguranță.

  Vestea bună este că investiția în imobiliare în vremuri de criză este o opțiune bună din mai multe motive.

  La început poate părea foarte riscant, dar adevărul este că beneficiile sunt numeroase, din moment ce, investițiile în imobiliare sunt mult mai sigure decât alte tipuri de investiții.

  Iată care sunt câteva dintre cele mai importante motive pentru care investiția în imobilare este avantajoasă în această perioadă:

  1.Cererea ridicată pentru proprietăți locative

  În multe orașe, cererea pentru locuințe este foarte ridicată, iar acest lucru face ca proprietățile imobiliare să fie o investiție atractivă. În plus, tendința de muncă de la distanță și de studiu online a crescut în popularitate în ultimul timp, ceea ce face ca oamenii să caute mai mult spațiu pentru a trăi în afara orașului.

  2.Potențialul de creștere a valorii proprietăților

  Proprietățile imobiliare sunt o investiție bună deoarece valoarea le poate crește în timp. În special, proprietățile care sunt achiziționate în zone care au potențial de dezvoltare pot fi o investiție foarte bună pe termen lung.

  3.Venit pasiv

  Investiția în proprietăți imobiliare poate oferi un venit pasiv constant prin închirierea proprietății. Dacă achiziționezi proprietăți care sunt atractive pentru chiriași, precum cele situate în zone cu acces ușor la mijloacele de transport în comun, școli sau universități, se poate obține o rată de ocupare ridicată și astfel un flux de venit constant.

  4.Inflația

  În perioadele de inflație, proprietățile imobiliare sunt o modalitate bună de protejare a valorii banilor tăi. În timp ce inflația face ca prețurile să crească, proprietățile imobiliare vor crește și ele în valoare.

  5.Diversificarea portofoliului

  Investiția în proprietăți imobiliare este o modalitate de a-ți diversifica portofoliul de investiții și de a minimiza riscul.

  În cazul în care investițiile anterioare, cum ar fi acțiunile sau fondurile mutuale, nu au avut succes, proprietățile imobiliare pot oferi o alternativă atractivă.

  Cu toate avantajele pe care le are o investiție imobiliară, este foarte important ca, înainte de a face orice proces pentru achiziționarea unei proprietăți, să verifici totul despre detaliile proprietății în care vei investi.

  De asemenea, verifică dacă dezvoltatorul vinde în termeni legali, în baza unui contract, pentru ca ambele părți să se simtă în siguranță și mulțumite de rezultatele achiziției, respectiv a vânzării.

   Completați formularul de mai jos pentru a ne trimite cererea. Un consultant va raspunde in cel mai scurt timp.

   Termenii si Conditiile.

   Lasa un comentariu

   E-mail-ul tau nu va fi publicat.

   Comparați ofertele