Constructor Apartamente și Case în Baia Mare - Revolution Residence

Cere oferta

×

  Completați formularul de mai jos pentru a ne trimite cererea. Un consultant va raspunde in cel mai scurt timp.

  Termenii si Conditiile.

  Rezultatele căutării

  Despre noi

  Misiunea Revolution Residence

  Casa este asociata cu familia si reprezinta imaginea stabilitatii si a sigurantei, spatiul unde ne simtim protejati. Ne dorim sa crestem impreuna in fiecare zi, sa fim solidari, sa fim puternici. Ne pasa de comunitatea pe care am creat-o de la 0, de aceea ne dorim familii multumite si business-uri prospere, in spatiile construite de noi.

  Ne-am adaptat mereu cerintelor si fluctuatiilor economice, am ramas flexibili in gandire si viziune, dar verticali in ceea ce priveste calitatea materialelor. De aceea, am ales parteneri cu prestanta si renume in lumea constructiilor, precum Bramac, Helios, Duraziv, Cemacon sau Rehau.

  Proiectele noastre cuprind ansambluri rezidentiale, case, spatii comerciale si de birouri, dar si spatii industriale, in Baia Mare, Cluj-Napoca si Bucuresti.

  Revolution Residence

  Povestea noastra incepe in 2006, o data cu prima casa construita in Tautii Magheraus. La vremea respectiva echipa Revolution Residence era formata din 30 de oameni motivati sa construiasca un viitor mai bun pentru comunitate. Primul partener de incredere alaturi de care am ramas pana in prezent, a fost Bramac, tocmai pentru ca acoperisul este unul dintre cele mai importante elemente ale casei.

  In 2010, am introdus un concept nou pe piata constructiilor din Maramures, prin casele de tip cuplat. Anticipand cererea pentru locuintele cu suprafete mici, venita ca o consecinta fireasca a crizei economice, in 2011 am inceput sa construim case pe un singur nivel, care se incadrau intr-un buget extrem de competitiv.

  Desi primii pasi au fost timizi, multumirea familiilor care s-au mutat în locuinte noi, conforme cu visurile lor, ne-au dat încredere si avant.

  In 2013 am construit primul complex rezidential, în Baia Mare, pe bulevardul Republicii, format din 3 blocuri identice, iar comunitatea Revolution Residence s-a marit cu inca 57 de familii.

  Am continuat cu perseveranta si entuziasm sa crestem an de an, comunitatea Revolution Residence, prin constructia de ansambluri rezidentiale si case, ajungand in prezent la peste 25 de ansambluri rezidentiale finalizate, in Baia Mare, Cluj-Napoca si Bucuresti.

  Brandul Revolution Residence, ca marca inregistrata, are sub egida sa grupul de firme cu capital integral romanesc: Revolution Plus SRL, Oberhauser Invest SRL și Bau Technik Quality SRL.

  Viziunea Revolution Residence

  Pentru ca ne dorim sa crestem valoarea comunitatii in care traim, nu ne-am oprit la case si apartamente. Ideile bune si munca eficienta au nevoie de locul potrivit pentru a se dezvolta si a creste. De aceea, am creat spatii pentru birouri si spatii comerciale, pentru oameni activi, pentru businessuri prospere.

  Ne diferentiem de concurenta prin preturile adaptate bugetelor mici si medii, pe care le putem controla foarte bine datorita numarului mare de locuinte pe care le construim in mod constant.

  In prezent, echipa noastra numara peste 150 de persoane dedicate, iar comunitatea Revolution Residence peste 2661 de familii, care se bucura in fiecare zi, de o locuinta confortabila.

  Revolution Residence

  In proiectele noastre de viitor am inclus realizarea celui mai mare ansamblu de case din zona de nord-vest a tarii. Ne dorim sa transformam 10 hectare de teren intr-un complex rezidential modern, unde peste 200 de familii isi vor indeplini visul de a trai in propria casa.

  De asemenea, ne extindem si in directia constructiei halelor industriale destinate serviciilor si productiei, deoarece comunitatea Revolution Residence, nu inseamna doar ”acasa”, inseamna munca, afaceri prospere si obiective indraznete.

  Revolution Residence – impreuna pentru familia si afacerea ta!

  Valorile Revolution Residence

  Respect fata de clientii nostri

  Experienta in domeniu

  Viziunea unei comunitati mai mari si mai frumoase

  Obiective indraznete pentru un viitor prosper

  Loialitate fata de partenerii de afaceri

  Unitate si solidaritate

  Talent si motivatie

  Implicare in tot ceea ce facem

  Originalitate si design modern

  Nazuinte marete

  Responsabilitate si seriozitate

  Echilibru si stabilitate

  Standarde inalte de calitate si siguranta

  Inovatie inteligenta

  Determinare in realizarea obiectivelor

  Executia exemplara a lucrarilor

  Naturalete si unicitate

  Competitivitatea preturilor

  Empatie fata de nevoile clientilor nostri

  Echipa Revolution Residence

  Ciprian Ster

  Founder & CEO

  Tel: 0746 187 079
  Email: cipri.ster@revolutionresidence.ro

  Zoltan Nagy

  Manager Vanzari

  Tel: 0774 049 796
  Email: vanzari@revolutionresidence.ro

  Andreea Savian

  Manager Implementare Proiecte

  Tel: 0773 710 485
  Email: development@revolutionresidence.ro

  Anca Delia Stet

  Manager operational

  Tel: 0771 067 657
  Email: office@revolutionresidence.ro

  Daniela Pocol

  Manager comercial

  Tel: 0770 262 578
  Email: tehnic@revolutionresidence.ro

  Larisa Oana Satmari

  Asistent manager

  Tel: 0770 119 585
  Email: contact@revolutionresidence.ro

  Olivia Achim

  Manager Marketing

  Tel: 0771 421 457
  Email: marketing@revolutionresidence.ro

  Vlad Orha

  Manager tehnic

  Tel: 0757 667 457
  Email: tehnic@revolutionresidence.ro

  Liviu Ster

  Manager tehnic adjunct

  Tel: 0741 201 934
  Email: tehnic@revolutionresidence.ro

  Comparați ofertele