Trenduri imobiliare in 2021 - Revolution Residence

Cere oferta

×

  Completați formularul de mai jos pentru a ne trimite cererea. Un consultant va raspunde in cel mai scurt timp.

  Termenii si Conditiile.

  Rezultatele căutării

  Trenduri imobiliare in 2021

  Postat de Revolution Residence pe 30 decembrie 2020
  0

  Anul 2020 a fost unul dificil din multe puncte de vedere si situatia pandemica a generat blocaje si decalaje in mai toate domeniile.

  Cu siguranta te-ai intrebat cel putin o data, cum va arata piata imobiliara in 2021, avand in vedere toate schimbarile din ultima perioada si situatia economica actuala.

  Sa stii ca si noi ne-am intrebat. Si am incercat sa raspundem si sa lamurim cateva aspecte importante, pe baza unor statistici si cercetari facute de noi.

  1. Pretul imobilelor noi va stagna in 2021

  Daca urmaresti sa-ti cumperi o locuinta noua anul care vine, trebuie sa iei in considerare faptul ca preturile nu vor cunoaste modificari majore, deoarece costurile de constructie au ramas la fel in a doua jumatate a anului 2020. Preconizam ca si in 2021, costurile vor ramane in proportie de 80%, neschimbate.

  2. Va creste cererea pentru inchirierea spatiilor de birouri mici

  Munca de acasa a devenit o practica tot mai frecventa si in Romania datorita situatiei pandemice si in unele domenii s-a constatat ca este mai bine asa, atat din punct de vedere financiar, cat si profesional. Prin urmare, spatiile mari cu birouri, vor fi inlocuite cu spatii mai mici, unde sa-si desfasoare activitatea doar cateva persoane, prin rotatie sau doar in unele zile ale saptamanii.

  3. Migrarea de la apartament spre o casa din proximitatea orasului

  Tendinta de a schimba apartamentul cu o casa in afara orasului se va pastra si in 2021, tot pe fondul atmosferei generate de pandemie.

  Familiile cu copii isi vor dori o curte, un spatiu verde cat de mic, unde cei mici sa se poata juca fara sa simta lipsa parcurilor sau a spatiilor de joaca.

  4. Se va pastra interesul pentru apartamntele si casele cu suprafete medii si mici

  Tot din cauza incertitudinii generate de pandemie, oamenii vor fi mai precauti in ceea ce priveste investitiile pe care le fac, dar si in privinta cheltuielilor pe care le genereaza o casa sau un apartament. Pentru aceste motive se vor orienta spre locuinte mai mici, care sunt mai usor de intretinut din punct de vedere al utilitatilor.

  Revolution Residence este in pas cu trendurile

  Deoarece facem regulat studii de piata si analizam cerintele existente in zonele unde construim, fiecare proiect al nostru este menit sa raspunda cat mai bine cererii si trendurilor imobiliare actuale.

  Ne pasa de ceea ce isi doresc clientii si ne adaptam repede schimbarilor care au loc pe piata imobiliara.

  Raspundem prompt cererii tale

   Anticipam tendintele pietii, dar si cererea, in functie de situatia economica si adaptam proiectele pentru toate bugetele.

  Venim in intampinarea ta cu proiecte care sa fie pe masura asteptarilor si a dorintelor tale.

  Case pe un singur nivel, la 10 minute de oras, apartamente cu 1 si 2 camere, la preturi fara concurenta sau spatii de birouri cu suprafete mici, oferite spre inchiriere, toate acestea sunt special concepute ca sa raspunda trendurilor imobiliare generate pe fondul pandemiei.

  Iti stam la dispozitie cu oferte personalizate, in functie de bugetul si cerintele tale! Cere oferta, completand formularul de aici sau contacteaza-ne la numerele de telefon afisate in site.

  Lasa un comentariu

  E-mail-ul tau nu va fi publicat.

  Comparați ofertele